Over car detailz

Mijn drijfveer en wat u daarvan merkt

Ik ben als detailer begonnen vanwege mijn liefde voor (weliswaar schone) auto’s. Natuurlijk heeft ieder zijn/haar favoriete merk en model, maar haast iedere auto wordt mooi wanneer deze tot een spiegel is gepolijst en netjes en schoon onderhouden wordt.

Deze liefde voor auto’s in top conditie vertaalt zich op diverse manieren in mijn werk. Zo werk ik met professionele apparatuur, gebruik ik mijn favoriete reinigingsmiddelen en werk ik met coatings welke bewezen goed presteren. Het bovenstaande resulteert in een behandeling tot in detail, een diepere glans en een langdurige bescherming door de coatings waar ik mee werk. deze coatings bieden u langer plezier van het geleverde resultaat!

Behaalde certificaten

Omdat passie alleen niet genoeg is om mijzelf een professionele detailer te mogen noemen, ben ik het vak gaan leren bij gerenommeerde bedrijven binnen de branche. In mijn geval zijn dit de bedrijven Gyeon en Labocosmetica welke mij hebben meegenomen in het vak en mij hebben geleerd het optimale uit hun producten te halen. Zo weet ik inmiddels al enkele jaren alles te vertellen over het cosmetisch onderhoud van uw auto op het gebied van reinigen, polijsten en het aanbrengen van coatings.

Deze bedrijven hebben mij na een uitgebreide training een certificaat uitgereikt wat voor mij meer vertrouwen geeft in mijn kennis en kunnen dan voorheen. Deze kennis en kunde pas ik nu dagelijks toe op het waardevolle bezit van mijn klanten.

Reviews

Meerdere tevreden klanten gingen u voor. Lees hieronder de ervaringen!

Contact / Aanvraag

Mag ik u een geweldige ervaring bieden wanneer u uw auto bij mij ophaalt? Neem contact op voor een geheel vrijblijvend gesprek!


Bedrijfsgegevens

Adres: Energieweg 14-01, 5071NP Udenhout
KVK: 81744773
BTW: NL003597082B85

Email: info@cardetailz.nl
Telefoon: +31 (0)6 43 54 39 41

Socials: Instagram | Facebook

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 17:00 uur
Dinsdag: 08:30 – 17:00 uur
Woensdag: 08:30 – 17:00 uur
Donderdag: 08:30 – 17:00 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag & zondag: Op afspraak

Wilt u zeker weten dat ik aanwezig ben? Neem contact met mij op.