Interieur behandeling.

U kijkt meer naar het interieur van uw auto dan het exterieur. Een schoon interieur is dan ook hetgeen waar u het meeste van merkt tijdens het rijden. Alle viezigheid in je auto vormt een broeiplek voor bacteriën, bacillen en virussen. Dit maakt dat een schone auto niet alleen gaat om een fijn gevoel tijdens het rijden, maar ook een gezondere omgeving voor u en de andere inzittenden.

Na het leeghalen van uw auto begin ik met het grondig uitzuigen van het interieur, inclusief de vloerbedekking, matten, stoelen en kofferbak. Daarna reinig ik de bekleding met behulp van professionele schoonmaakmiddelen en stoomapparatuur om hardnekkige vlekken en geuren te verwijderen. Vervolgens wordt het dashboard, de deurpanelen, de ramen en andere oppervlakken zorgvuldig gereinigd en, indien mogelijk of nodig, gepolijst.

Een professionele interieurreiniging biedt vele voordelen. Naast het terugbrengen van de frisse geur en het verfrissen van het interieur, vermindert het tevens de kans op allergische reacties en verlengt het de levensduur van de bekleding en andere interieuronderdelen. Bovendien verbetert het de algehele uitstraling van de auto en heeft het een positief effect op het waardebehoud van uw auto.

Bij het reinigen van auto interieurs gebruik ik professionele apparatuur en reinigingsmiddelen. Zo maak ik gebruik van een uitgebreid stoomapparaat wat mij de mogelijkheid geeft om alle kiertjes en gaatjes te reinigen met heet stoom om tevens ook te desinfecteren. 

Ik reinig en voed lederen interieurpanelen met zorg en expertise. Vooraf worden de lederen delen zorgvuldig afgezogen om vuil en stof te verwijderen. Dit wordt gevolgd door het gebruik van een speciale lederreiniger om vlekken en verontreinigingen te verwijderen. Vervolgens maak ik gebruik van een lederconditioner om het leer te voeden en te beschermen tegen uitdroging en scheurtjes. Het resultaat is een matte afwerking van het leer. Leer is immers het enige onderdeel van een auto dat niet hoort te glimmen of te glanzen. 

Voorbeelden van mijn werk bekijken?

Bekijk al mijn laatste projecten en overige updates op mijn social media kanalen!

Contact / Aanvraag

Mag ik u een geweldige ervaring bieden wanneer u uw auto bij mij ophaalt? Neem contact op voor een geheel vrijblijvend gesprek!


Bedrijfsgegevens

Adres: Energieweg 14-01, 5071NP Udenhout
KVK: 81744773
BTW: NL003597082B85

Email: info@cardetailz.nl
Telefoon: +31 (0)6 43 54 39 41
Whatsapp: Stuur een bericht

Socials: Instagram | Facebook

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 17:00 uur
Dinsdag: 08:30 – 17:00 uur
Woensdag: 08:30 – 17:00 uur
Donderdag: 08:30 – 17:00 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag & zondag: Op afspraak

Wilt u zeker weten dat ik aanwezig ben? Neem contact met mij op.