Glascoating bescherming

Na een uitgebreide reiniging en polijstbehandeling verkeerd uw auto in top staat. Om langer van mijn werk te genieten raad ik aan uw auto te beschermen met een glascoating. Deze coating vormt een harde, transparante laag over de auto die de auto tegen vele invloeden van buitenaf beschermt. Hieronder volgt een korte uitleg.

Een glascoating is een laag die op de lak van de auto wordt aangebracht om deze te beschermen tegen verschillende vormen van schade en verontreiniging. Deze glascoating egaliseert de lak, zodat het lakoppervlak extreem glad wordt. Hierdoor wordt het oppervlak water en vuil afstotend.

Een glascoating zorgt ervoor dat vuil minder goed aan de auto hecht, waardoor het schoonmaken van de auto gemakkelijker wordt. De glascoating creëert een gladde en harde laag op de lak, waardoor vuil en stof zich minder snel aan het oppervlak hechten. Bij gebruik van de juiste was- en onderhoudsproducten zal het wasproces van de auto vele malen makkelijker en sneller verlopen.

Veel bedrijven verkopen glascoatings als een wondermiddel wat ervoor zou zorgen dat de auto geen onderhoud meer nodig heeft. Echter dient ook een glascoating op de juiste manier te worden onderhouden. U krijgt bij aflevering van uw auto een uitgebreide uitleg over hoe u zelf uw auto het beste kunt onderhouden en welke was- en onderhoudsproducten u hiervoor nodig heeft.

Een glascoating biedt dus niet alleen bescherming tegen invloeden van buitenaf, maar maakt het onderhoud van uw auto ook veel gemakkelijker en efficiënter. Heeft u nog vragen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Een glascoating biedt naast gemak en bescherming nog een extra waarde met zich mee. Dit zit hem in het waardebehoud van uw auto. Door een glascoating blijft de uitstraling van de auto langer goed wat de waarde van uw auto ook op de lange termijn bevordert!

Voorbeelden van mijn werk bekijken?

Bekijk al mijn laatste projecten en overige updates op mijn social media kanalen!

Contact / Aanvraag

Mag ik u een geweldige ervaring bieden wanneer u uw auto bij mij ophaalt? Neem contact op voor een geheel vrijblijvend gesprek!


Bedrijfsgegevens

Adres: Energieweg 14-01, 5071NP Udenhout
KVK: 81744773
BTW: NL003597082B85

Email: info@cardetailz.nl
Telefoon: +31 (0)6 43 54 39 41
Whatsapp: Stuur een bericht

Socials: Instagram | Facebook

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 17:00 uur
Dinsdag: 08:30 – 17:00 uur
Woensdag: 08:30 – 17:00 uur
Donderdag: 08:30 – 17:00 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag & zondag: Op afspraak

Wilt u zeker weten dat ik aanwezig ben? Neem contact met mij op.