Exterieur behandeling.

In tegenstelling tot het interieur, bepaald de staat van het exterieur van uw auto de uitstraling naar de buitenwereld. Daarnaast is bewezen dat autoliefhebbers meer genieten van het rijden in een schone, glanzende auto dan in een auto vol lichte krassen en vuil. Benieuwd naar hoe ik het exterieur van uw auto weer in nieuwstaat breng? Hieronder leg ik het uit!

Ik begrijp dat uw auto meer is dan alleen een vervoermiddel. Daarom bied ik een uitgebreide reiniging en polijstservice aan om uw auto te laten schitteren als nooit tevoren.

Een professionele reiniging begint met een grondige wasbeurt om vuil, stof en insectenresten te verwijderen. Vervolgens behandel ik alle oppervlakken met gepaste chemie en een klei-behandeling om zelfs de kleinste onzuiverheden te verwijderen. Zodra de lak van de auto volledig vrij is van vuil, begin ik met een uitgebreide polijstbehandeling. Deze polijstbehandeling neemt diverse lakdefecten en oneffenheden weg en verwijderd deze uit de lak. Zowel lichte als diepe krassen kunnen worden verwijderd uit de lak. Dit gebeurt doormiddel van diverse schuur- en polijsttechnieken. Een professionele polijstbehandeling brengt tevens de optimale glans in uw lak naar voren, in veel gevallen zelfs nog beter dan de glans vanuit de fabriek!

Mijn polijstservice kent diverse gradaties. Met een lichte polijstbehandeling herstel ik de glans en verwijder ik lichte waskrassen en andere “swirls” welke door de tijd heen ontstaan. Vaak hebben auto’s grotere oneffenheden in de lak zitten, welke meer moeite kosten om te corrigeren. Ook dit kan worden verwijderd doormiddel van diverse schuur en polijsttechnieken. Omdat elke auto wat anders nodig heeft, bespreek ik vooraf met u de mogelijkheden om tot het perfecte eindresultaat te komen!

Voorbeelden van mijn werk bekijken?

Bekijk al mijn laatste projecten en overige updates op mijn social media kanalen!

Contact / Aanvraag

Mag ik u een geweldige ervaring bieden wanneer u uw auto bij mij ophaalt? Neem contact op voor een geheel vrijblijvend gesprek!


Bedrijfsgegevens

Adres: Energieweg 14-01, 5071NP Udenhout
KVK: 81744773
BTW: NL003597082B85

Email: info@cardetailz.nl
Telefoon: +31 (0)6 43 54 39 41
Whatsapp: Stuur een bericht

Socials: Instagram | Facebook

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 17:00 uur
Dinsdag: 08:30 – 17:00 uur
Woensdag: 08:30 – 17:00 uur
Donderdag: 08:30 – 17:00 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag & zondag: Op afspraak

Wilt u zeker weten dat ik aanwezig ben? Neem contact met mij op.