Glascoating bescherming

Na een uitgebreide reiniging en polijstbehandeling verkeerd uw auto in top staat. Door weersinvloeden, wasbeurten en saharazand ontstaan er lichte krassen in de lak. Om langer van mijn werk te genieten raad ik aan uw auto te beschermen met een glascoating. Deze coating vormt een harde, transparante laklaag over de auto welke de auto tegen vele dingen beschermt!

Een glascoating is een beschermende laag die op de lak van de auto wordt aangebracht om deze te beschermen tegen verschillende vormen van schade en verontreiniging. Het bestaat uit een vloeibaar polymeer dat wordt aangebracht op de lak van de auto en vervolgens uithardt om een beschermende laag te vormen. Deze coating biedt bescherming tegen krassen, lichte steenslag, UV-straling en chemische stoffen, zoals zout en zure regen.

Een glascoating zorgt er tevens voor dat vuil minder goed aan de auto hecht, waardoor het schoonmaken van de auto gemakkelijker wordt. De coating creëert een gladde en harde laag op de lak, waardoor vuil en stof er lastiger in kunnen trekken. Hierdoor kan vuil eenvoudiger worden weggespoeld met een hogedrukspuit gevolgd door een wasbeurt met een milde zeepoplossing en een microvezeldoek. 
Veel bedrijven verkopen glascoatings echter als een hufterproof product wat ervoor zou zorgen dat de auto geen onderhoud meer nodig heeft. Echter dient ook een coating op de juiste manier te worden onderhouden. Dit doet u door deze regelmatig op een verantwoorde manier te wassen. Hierover geef ik u graag meer uitleg!

Een glascoating biedt dus niet alleen bescherming tegen schade, maar maakt het onderhoud van uw auto ook veel gemakkelijker en efficiënter. Ik adviseer u bij het selecteren van de juiste coatingoptie voor uw auto en zorg voor een professionele installatie.

Een glascoating biedt naast gemak en bescherming nog een extra waarde met zich mee. Dit zit hem in het waardebehoud van uw auto. Door een glascoating blijft de uitstraling van de auto langer goed wat de waarde van uw auto ook op de lange termijn bevordert!

Voorbeelden van mijn werk bekijken?

Bekijk al mijn laatste projecten en overige updates op mijn social media kanalen!

Contact / Aanvraag

Mag ik u een geweldige ervaring bieden wanneer u uw auto bij mij ophaalt? Neem contact op voor een geheel vrijblijvend gesprek!


Bedrijfsgegevens

Adres: Energieweg 14-01, 5071NP Udenhout
KVK: 81744773
BTW: NL003597082B85

Email: info@cardetailz.nl
Telefoon: +31 (0)6 43 54 39 41

Socials: Instagram | Facebook

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 17:00 uur
Dinsdag: 08:30 – 17:00 uur
Woensdag: 08:30 – 17:00 uur
Donderdag: 08:30 – 17:00 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag & zondag: Op afspraak

Wilt u zeker weten dat ik aanwezig ben? Neem contact met mij op.