Exterieur behandeling.

In tegenstelling tot het interieur, bepaald de staat van het exterieur van uw auto de uitstraling naar de buitenwereld. Daarnaast is bewezen dat autoliefhebbers meer genieten van het rijden in een schone, glanzende auto dan in een auto vol lichte krassen en vuil. Benieuwd naar hoe ik het exterieur van uw auto weer in nieuwstaat breng? Hieronder leg ik het uit!

Ik begrijp dat uw auto meer is dan alleen een vervoermiddel. Daarom bied ik een uitgebreide reiniging en polijstservice aan om uw auto te laten schitteren als nooit tevoren.

Een professionele reiniging begint met een grondige wasbeurt om vuil, stof en insectenresten te verwijderen. Vervolgens behandel ik alle oppervlakken met een klei-behandeling om zelfs de kleinste onzuiverheden te verwijderen. Zodra de lak van de auto volledig vrij is van vuil, begin ik met een uitgebreide polijstbehandeling. Deze polijstbehandeling neemt oneffenheden en lichte krassen onder handen. Een professionele polijstbehandeling brengt tevens de optimale glans in uw lak naar voren, in veel gevallen zelfs nog beter dan de glans vanuit de fabriek!

Mijn polijstservice kent diverse gradaties. Met een lichte polijstbehandeling verwijder ik alle lichte waskrassen en andere “swirls” welke door de tijd heen ontstaan. Vaak hebben auto’s grotere oneffenheden in de lak zitten welke meer moeite kosten om te egaliseren. Vooraf bespreek ik met u de mogelijkheden om tot een perfect eindresultaat te komen!

Voorbeelden van deze behandeling

Na een uitgebreide was- en polijstbehandeling ziet uw auto er weer als nieuw uit. De lak van de auto wordt grondig gereinigd en gepolijst om krassen, doffe plekken en andere oneffenheden te verwijderen. Het resultaat is een auto die schittert en glanst als nooit tevoren. Ik streef ernaar om de beste resultaten te leveren en uw auto weer te laten stralen als nooit tevoren!

Contact / Aanvraag

Heeft u interesse om uw auto door mij te laten behandelen? Twijfel dan niet en neem gerust contact op met mij voor een geheel vrijblijvend gesprek.


Bedrijfsgegevens

Adres: Energieweg 14-01, 5071NP Udenhout
KVK: 81744773
BTW: NL003597082B85
Email: info@cardetailz.nl
Telefoon: +31 (0)6 43 54 39 41

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 17:00 uur
Dinsdag: 08:30 – 17:00 uur
Woensdag: 08:30 – 17:00 uur
Donderdag: 08:30 – 17:00 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag & zondag: Op afspraak

Wilt u zeker weten dat ik aanwezig ben? Neem contact met mij op.