Car cleaning & detailing

Reinigen, herstellen en beschermen. Hier komt mijn werk in de basis op neer en dit doe ik iedere dag met veel passie en oog voor detail. Ik haal mijn voldoening uit de reactie van de klant wanneer deze zijn/haar auto op komt halen nadat ik deze onder behandeling heb gehad. Mag ik u verrassen met mijn kwaliteiten?

Behandelingen / paketten

Interieur

Het interieur van uw auto is viezer dan u denkt. Naast een prettig gevoel is een gereinigd interieur een stuk gezonder voor u en de andere inzittenden van uw auto!

→ Meer lezen

Exterieur

Het gevoel alsof u een nieuwe auto ophaalt. Wij halen de diepste glans in uw lak naar boven en corrigeren alle oneffenheden voor het perfecte resultaat!

→ Meer lezen

Glascoating

De lak van uw auto krijgt veel te voorduren. Geniet langer van ons resultaat door uw lak te beschermen met een harde, transparante coating!

→ Meer lezen

Over Car Detailz

Naast het verkopen van mijn diensten, verkoop ik een beleving. Een beleving welke vergelijkbaar is met het ophalen van een nieuwe auto. In tegenstelling tot reguliere autopoetsers ga ik als gecertificeerde detailer van de merken Gyeon en Labocosmetica tot het uiterste. Van dak tot ventieldopje, ieder element van uw auto neem ik onder handen.

Om deze ervaring te kunnen bieden blijf ik op de hoogte van de nieuwste technologieën en technieken binnen de detailingwereld. Zo maak ik gebruik van de beste polijstmachines en reinig ik met mijn professionele stoomreiniger oppervlakten waar ik anders nooit zou kunnen komen. Ik pak ieder project op alsof het de eerste is om mij op die manier herhaaldelijk uit te dagen een perfect resultaat voor u neer te zetten!

Contact / Aanvraag

Mag ik u een geweldige ervaring bieden wanneer u uw auto bij mij ophaalt? Neem contact op voor een geheel vrijblijvend gesprek!


Bedrijfsgegevens

Adres: Energieweg 14-01, 5071NP Udenhout
KVK: 81744773
BTW: NL003597082B85

Email: info@cardetailz.nl
Telefoon: +31 (0)6 43 54 39 41
Whatsapp: Stuur een bericht

Socials: Instagram | Facebook

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 17:00 uur
Dinsdag: 08:30 – 17:00 uur
Woensdag: 08:30 – 17:00 uur
Donderdag: 08:30 – 17:00 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag & zondag: Op afspraak

Wilt u zeker weten dat ik aanwezig ben? Neem contact met mij op.